Hepcinat és kombinációi

A gyártó elérte a célját „ezek a speciális gyógyszerek mindenki számára hozzáférhetőek legyenek” és előállított generikus márkákat, a:

HEPCINAT (Sofosbuvir), HEPCINAT-LP (Ledipasvir / Sofosbuvir), NATDAC (Daclatasvir).

 

 

A gyártó az első a gyógyszergyártó vállalatok között, aki elindította a generikus változatokat a Sofusbuvirt (SOF) és annak kombinációit Indiában. SOF egy jól tolerálható hatékony vírusellenes szer, amely egy új korszakot nyit az összes orális terápiában. A HCV SOF biztonságos és eredményesen használható a különböző vírusos genotípusok betegségeinek szakaszaiban. SOF kínálja a legszélesebb alkalmazhatóságot minden fertőzött betegnek, és az új gyógyszert kell hozzáigazítani a betegnek a kezelés során a maximális teljesítmény érdekében. A Sofosbuvir valóban egy evolúció és forradalom a HCV kezelésben.

Ledipasvir + Sofosbuvir két hatóanyag fix dózisú kombinált termék, amely tartalmaz 90 mg Ledipasvirt és 400 mg sofosbuvirt egyetlen tablettában. Alkalmas krónikus hepatitis C (CHC) genotípus 1 fertőzött felnőttek kezelésére.

Daclatasvir az első a kategóriájában, hogy az NS5A inhibitorral kombinációban alkalmazható Sofosbuvir kezelésére, krónikus HCV-genotípustól függően 3-fertőzésre. Összehasonlítva más kezelési lehetőségekkel, ez a kombináció nem csak növeli a gyógyulási arányt, de alkalom nyílik egyes nehéz HCV betegek alcsoportjainak kezelésére is. HCV fertőzés a fő oka a fejlett májbetegségeknek világszerte. A vírus sikeresen megkerüli gazdaszervezet immunrendszerét és ezáltal a felderítése is évekig hátráltatta az erőfeszítéseket, hogy megtalálják a biztonságos, egyszerű és megbízható orális antivirális kezelést.

Kezdetben az interferon és ribavirin terápia kezelését alkalmazták standard kezelésként, de a széles spektrumú HCV-betegség kezelés tele volt túlzott és gyakran kellemetlen mellékhatásokkal. HEPCINAT és kombinációik már rendelkezésre állnak világ-szerte, a Hepatológiai, Gasztroenterológiai és a HCV-t kezelő szakemberek már hatékonyan és sikerrel alkalmazzák!